Financiering nodig? Leasen kan ook bij Busjekopen.nl en Autotjekopen.nl

Gratis levering aan huis

of op projectlocatie in heel Nederland

Een gebruikte bedrijfsauto leasen was nog nooit zo gemakkelijk.

Als u een auto, bestelwagen of bus zakelijk aanschaft kunt u gebruik maken van Financial Lease. Het voertuig wordt dan meteen uw eigendom, u heeft dus recht op de investeringsaftrek. U betaalt maandelijks een afgesproken bedrag aan aflossing en rente. Aan het eind van het contract is de bedrijfsauto helemaal van u. Zo houdt u meer ruimte over om uw geld anders te investeren, wellicht in nóg zo’n mooie bedrijfswagen van busjekopen.nl!

Voor een scherp aanbod bevelen wij GoedkoperLeasen.nl aan. Voor meer informatie en het aanvragen van een voorstel kunt u terecht op hun website.

Aan de hand van veel en duidelijke foto’s én daarbij een gedetailleerde omschrijving weet u wat u koopt, ook al is het op afstand. En als u de bedrijfswagen thuis bezorgd wilt hebben kan dat ook! Wij bezorgen één of meerdere auto’s tegelijk door heel Nederland. GRATIS binnen 150 km en daarbuiten tegen een vergoeding van € 50,00.

Heeft u extra personeel ingehuurd en snel een bestelbus nodig? Geen probleem! Vandaag bestellen = binnen 2 werkdagen bezorgd.

Waarom online een auto kopen?

Snel beschikken over een auto

U hoeft niet naar het postkantoor om de auto op naam te zetten; gegevens worden uitgewisseld en u ontvangt een bevestiging mail

Financiering mogelijk – informeer naar de mogelijkheden

Makkelijk bestellen aan de hand van beschrijving en foto’s, gewoon vanuit uw luie stoel

Breed aanbod in elke prijsklasse

Inruil mogelijk, we nemen uw oude auto bij bezorging gelijk mee

Gratis levering aan huis of op projectlocatie in heel Nederland

Minimaal 6 maanden APK (tenzij anders vermeld)

Ook levering aan autobedrijven en – handelaren

Contact met Busjekopen.nl

contact@busjekopen.nl

06-15383058

Mulderspark 6a Leek